top



So i was going to post a tutorial and when i pressed to post button it gave an error, telling me i cannot post links or emails...
Is there some kind of restriction on it for newbies? If so, gimme the right to post gangster >.<

Also, something you might wanna fix.
When i hover the Moderators group it'll say that McStormify is a moderator, but his not in that group

And the bold bb-tag ( [b]) doesn't seem to give an bold effect. Is this cause of the font you're using?

There is no boldness, also did you try to use

Code:
[code][/code]
tags,

i dont see any problems with groups hover text, maybe its fixed Smile

Jan wrote:There is no boldness, also did you try to use
Code:
[code][/code]
tags,

i dont see any problems with groups hover text, maybe its fixed Smile
There were images in my css so they are urls as well.
I deleted the demo url at first, as i though that was the problem. But then i still couldn't post it cause of the links for the images in the css which are, in a matter of speaking inside the [code] tags

Btw, i tried posting the link to the official tutorial here as well, just now, doesnt work either:

"You are not allowed to post links and emails"

Gangster, explain xD And i might nag Emilio for acces to the acp of cl on facebook

Jan wrote:
i dont see any problems with groups hover text, maybe its fixed Smile
Sorry for double post.

It's not the hover where the problem lies...
But click on the group name "Moderator". You'll see that McStormify is not in it, he has a blue name

There should be bold.

Yes, McStormify is member of moderators, but he is also administrator, so higher rank will be displayed Smile

post whole tut inside the [code] tags like everybody else

Jan wrote:Yes, McStormify is member of moderators, but he is also administrator, so higher rank will be displayed Smile

post whole tut inside the [code] tags like everybody else
Eumh... i know it does. but his not on the group of administrators according to the forum. Only Gangster and Saxaca are inside that group. But on the hover of that group it also says Storm.

Doesn't work. From the moment i put http:/ / in my posts it does that
Gangster!!! Why do you awsner me on Creative-Labz but not here? Nor in PM? >_>

Code:
http://www.worlddezign.com/t1182-not-allowed-to-post-links-and-some-minor-stuff
try to delete your catch

about group problem, noticed Gangstar will fix that Smile thank you for report

Jan wrote:
Code:
http://www.worlddezign.com/t1182-not-allowed-to-post-links-and-some-minor-stuff
try to delete your catch

about group problem, noticed Gangstar will fix that Smile thank you for report
Catch? You mean cache? Of my browser?

yes, try using ccleaner or some other software and sorry for the wrong speling Happy


@group problem fixed

Wasn't the problem.
Gangster had a setting applied which doesn't allowe new members to post links within the 1st week

You can lock it

Locked as requested